Coronavirus – læs seneste nyt fra Esbjerg Kommune

Velkommen til Nørremarken


Nørremarken i Ribe er et kvarter nord for Ribe med parcelhuse bygget i 60´erne og frem til idag - og der bygges stadig samt et område med almennyttigt boligbyggeri.

Vi har få skridt til naturområder med skov, eng og vandløb og bussen holder lige udenfor, så vi nemt kan komme ind til Ribe og tage del i  de oplevelser og tilbud, der finder der.

Daginstitutionen på Nørremarken består af tre huse - Mælkebøtten, Mosebo og Fuglereden.
Husene ligger med en afstand på ca. 400 meter, så man ad stier nemt kan gå fra den ene til den anden.

Mælkebøtten har vuggestue og børnehave, Mosebo har børnehave og Fuglereden er indrettet med værksteder og bruges fælles især af de ældste børnehavebørn.

Vi har aldersopdelte grupper i både vuggestuen og børnehaverne. Medarbejderne i de to børnehaver har et tæt samarbejde om de enkelte aldersgrupper - både i projekter og i hverdagen.

I tilknytning til Mosebo ligger "Marken" - vores fælles naturområder. Den benyttes til naturprojekter, fælles Sct. Hans og dejlige oplevelser i det fri, hvor der er højt til himlen og albuerum. 

Alle faste medarbejdere på Nørremarken har kursus i Marte Meo og vores tilgang til børnene tager udgangspunkt i et udviklingsstøttende samspil med det enkelte barn og børnegruppen. Marte Meo understøtter vores pædagogiske tiltag, medarbejdernes kompetencer og udviklingen af den pædagogiske praksis.